tillbaka till start

Saker man kan göra för att undvika att göra det man borde göra

 • Sortera sina barns garderober
 • Förbereda en kurs man ska hålla om ett halvår
 • Tvätta sminkpenslar
 • Baka bröd
 • Kontrollera vilka datum man fick vissa särskilt intressanta mejl
 • Sälja vintageklänningar på Tradera
 • Sortera skor i hallen
 • Städa ur väskor
 • Kolla Linkedin fast man hatar Linkedin
 • Skriva listor i en papperskalender för nästa år
 • Låna researchböcker som man inte kommer ha hunnit läsa innan det är dags att lämna tillbaka dem
 • Skriva blogginlägg

Det svåraste med allt skrivande är att börja. Efter att börja är det svåraste att fortsätta. Och sist kommer att avsluta, det tycker jag inte är så jättesvårt men för att komma dit måste jag alltså ha lyckats passera början och fortsättningen.

Just nu har jag två stora projekt jag arbetar med. Min egen bok som kommer nästa år och en översättning av en annan bok. Jag behöver verkligen jobba på med dessa båda, men jag ägnar 80% av min tillvaro till att spankulera med stirrig blick kring dessa två heta grötar. Det kommer att ordna sig. Jag kommer att få upp tempot, jag kommer att hinna. Men jag behöver bara få extremt mycket stresspanik först. Stresspanik och perfekt sorterade garderober. Sen kör vi.

Lämna en kommentar