tillbaka till start

Fasten seatbelts

Jag känner det, den är på väg nu. Snart går jag in i den totala skrivarpsykosen, en blandning av flow och glädje och panik och stress. Det är en drog utan fysiska biverkningar och det är en ynnest att få uppleva den. Ja, inklusive paniken och stressen. Det är faktiskt så att paniken och stressen är tätt sammanflätade med glädjen och flowet.

Det är sju veckor kvar till manuslämning och gudarna jag inte tror på ska veta att jag hade önskat att jag kommit in i skrivarpsykosbubblan för länge sedan, detta är i senaste laget. Men det är som att jag för varje gång måste pusha det längre fram. Det är ju inte så att jag inte gjort något hittills, det har jag, bli inte oroliga. Men det jag har gjort har varit ett plikttroget och duktigt avbockande på en lista samt research. Allt det är viktigt jobb även det, men det bästa jag skriver kommer alltid i skrivarpsykosfasen. Nu åker vi.

Lämna en kommentar