tillbaka till start

Hur går det med boken?

…är den vanligaste frågan jag får just nu, och det är rimligt och logiskt men jag kan fan inte svara. Bradåligt. Å ena sidan bubblar jag fortfarande av idéer och uppslag – vilket på många sätt är fantastiskt bra och visar att jag är och skriver om helt rätt saker. Å andra sidan bubblar jag fortfarande av idéer och uppslag och det är skit. För jag behöver inte fler NYA saker att fixa med, jag behöver förvalta de en miljon texter jag redan har igång. Bli färdig med dem, få dem att hänga ihop och tala med varandra. Det är futtiga veckor kvar nu och jag måste sluta hålla på och bete mig som om jag var i uppstartsfasen. Det här är på många sätt det absolut roligaste skrivprojekt jag någonsin jobbat med, men det är också det jobbigaste.

Jaja, saker jag har gjort i bokens namn på sistone:
Lagat en dessert jag varit osugen på
Misslyckats med marmeladkok
Läst ytterligare en reportagebok om foodies och blivit kränkt av att inte ha råd att åka till The Fat Duck

Lämna en kommentar