tillbaka till start

Skandal!

Det har ju hänt så mycket och jag har ju bloggat så lite! DET är skandal. Och samtidigt så hänger de båda sakerna naturligtvis ihop. Låt mig göra en lista över vad som har hänt sedan sist.

  • Störst av allt: RELEASEFESTEN. Det var helt fantastiskt och över alldeles för fort. I vackra Villa Adolfsberg samlades runt 100 personer. Min familj och mina vänner pyntade, bidrog med mat och hjälpte till på alla möjliga sätt under kvällen. Själv satt jag mest och signerade iförd 60-talsklänning och stort hår. Alla böcker tog slut, stämningen var varm och fin och jag var helt överväldigad över att så många ville komma.
  • Vi har väl haft löss ett par omgångar till, mindre glamouröst.
  • Jag kajkar land och rike runt för att intervjua folk om hur man i deras kommuner jobbar med att förebygga våld i ett projekt som organisationen Män för jämställdhet ligger bakom.
  • Jag har varit med i Morgonpasset! Det var så otroligt roligt och jag är jättejättekär i Hanna.
  • I senaste numret av tidningen Modern Psykologi kan man läsa min guide till hur man blir en bättre grälare.
  • Mitt yngsta barn har börjat påstå att hon äter katt.
  • Jag har naturligtvis även grälat sedan sist. Inte bara jag, min man var också inblandad. Det är ju lite av en lagsport.

Men nu ett par bilder från festen:

bokbord festbild signering

 

Lämna en kommentar